Multiline materiaal flow systeem

Het efficiënt verwerken en vervoeren van producten is een belangrijke factor in het hedendaags productieproces. Treston / Sovella heeft een uniek systeem hiervoor ontworpen, waarbij probleemloos een transportsysteem gecombineerd wordt met werkstations, flex flow stellingen, opslag- en bufferzones.  Sovella Nederland levert hiermee 1 geïntegreerde oplossing op maat.

Het Treston / Sovella Flex flow systeem is gemaakt op basis van het Sovella perfo zuilen systeem. Het systeem is uitermate flexibel en geeft mogelijkheid om zelf in de richten en aan te passen naar wens.

Het systeem is geschikt voor zowel een ESD-veilige werkomgeving en een non-ESD werkomgeving. Onze adviseurs en tekenkamer maken  graag voor u een voorstel  voor uw productie lijn. Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170.

Download onze werkplaatsinrichting catalogus voor een overzicht en voorbeelden van onze multiline mogelijkheden.

Meest toegepast in:

ESD Veiligheid

Treston / Sovella basic Flex flowstellingen en accessoires zijn standaard voorzien van ESD-veilige coating en voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.

Het volledige Treston /  Sovella Concept ESD veilig programma bestaat uit: 

ESD veilige inpaktafels

ESD veilige assemblage werkplekken

De onderdelen van Sovella zijn gepoedercoat met ESD veilige verf en voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.