'Concept' werktafels

Productief, veilig, flexibel en duurzaam. Treston / Sovella concept werktafels bezitten de eigenschappen die nodig zijn om een assemblage werkplaats verantwoord in te richten. De Sovella concept werktafel is voor bedrijven 'De tafel' voldoet wel aan de hoge kwaliteits- en ergonomische eisen.

Door het modulaire perfo zuilen systeem geven de concept tafels de mogelijkheid om deze te configureren naar wens van de gebruiker. Onze medewerkers informeren u graag over de diverse mogelijkheden en beschikbare accessoires. Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170.

Op hoogte verstelbaar

Optimaal ergonomisch verantwoord werken doet u met de in hoogte verstelbare concept werktafels van Treston / Sovella. Robuuste handmatige of motorische hoogteverstelling en toch een C-poot voor optimale beenruimte.

Verkrijgbaar in diverse standaard maten maar ook op klantspecificatie mogelijk. De grote capaciteit (250 of 500kg) is geijkt op de industriële eisen die aan dit soort meubilair worden gesteld. Tevens zijn deze werktafels volledig te combineren met de uitgebreide reeks Treston / Sovella accessoires.

Door de verstelbare werktafel te combineren met diverse accessoires ontstaat de ideale ergonomische werkplek.

Download onze werkplaatsinrichting of inpaktafel catalogus voor een overzicht van onze concept  werktafels en accessoires.

Meest toegepast in:

ESD Veiligheid

Treston / Sovella concept werktafels en accessoires zijn standaard voorzien van ESD-veilige coating en voldoen aan de richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.

Het volledige Treston /  Sovella Concept ESD veilig programma bestaat uit 

Andere ESD producten:

ESD veilige inpaktafels
ESD veilige assemblage werkplekken.