Treston TPH inpaktafels

Productief, veilig, flexibel en duurzaam. Treston TPH basis werktafels bezitten de eigenschappen die nodig zijn om een inpaktafel verantwoord en efficiënt in te richten. De TPH basis werktafel is het perfecte instapmodel voor de startende webshop of als bijzet tafel.

Door het modulaire perfo zuilen systeem geven de TPH basis tafels de mogelijkheid om deze te configureren naar wens van de gebruiker. Onze inhaakbare accessoires zijn innovatief, speciaal voor logistieke oplossingen en voldoen aan de huidige trends en eisen. Zo blijven de tafels altijd voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan een werkplek waar intensief gewerkt wordt.

Onze medewerkers informeren u graag over de diverse mogelijkheden en innovatieve accessoires. Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170.

Verkrijgbaar in diverse standaard maten maar ook naar klantspecificatie. De grote capaciteit van 300 kg  is geijkt op de industriële eisen die aan dit soort meubilair worden gesteld. Tevens zijn deze werktafels volledig te combineren met de uitgebreide reeks Treston / Sovella accessoires.

Door de verstelbare werktafel te combineren met deze accessoires ontstaat de ideale ergonomisch werkplek voor een klein budget:

RMA / RGA werktafels

Retourlogistiek is een belangrijk onderdeel van de ontstane markt. Webshops moeten voorbereid zijn op een stroom retour goederen. Ook de TPH basis werktafel kan worden ingericht als een werktafel waar de retourstroom efficiënt verwerkt kan worden.

Download onze inpaktafel catalogus voor een overzicht van onze basis inpaktafels, concept paktafels, RMA tafels, kartontrolleys en accessoires.

Meest toegepast in:

Voorbeelden van Inpaktafels  Inpaktafelframes en onderdelen overzicht