ESD Draaiplateaus op werktafel

Het efficiënt en veilig bewegen en draaien van zware of lichte elektronica goederen zorgt voor een efficiënter en veiliger productieproces. Het ESD-draaiplateau wordt op het tafelblad gebruikt voor het eenvoudig draaien van elektronische producten. De ESD-draaischijf is een handig hulpmiddel om de handelingen ergonomisch, efficiënt en veilig uit te voeren.

Het draaiplateau is vervaardigd uit RVS, is uitgerust met kogellagers en een geleidende grijskleurige mat. Het draagvermogen van het ESD-veilige roteerbare plateau is 100 kg bij evenredige belasting.

De hoogte is ca 16mm. Door borgschroefjes aan de zijkant is de draaischijf eenvoudig te remmen. Het ESD-draaiplateau aard zich via het Sovella ESD tafelblad of via een ESD-mat. De Sovella tafelframes, accessoires en tafelbladen zijn standaard ESD-geleidend. Het ESD-veilige draaiplateau is verkrijgbaar met een diameter van 380 mm en 475 mm. Deze voldoen aan de Europese ESD-norm 61340-5-1.

Neem vrijblijvend contact op met Sovella Nederland BV of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170. Graag maken wij voor u een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze werkplaatsinrichting catalogus  voor een overzicht en voorbeelden van onze ESD producten en oplossingen.

Meest toegepast in:

ESD Veiligheid

Treston / Sovella basic Flex flowstellingen en accessoires zijn standaard voorzien van ESD-veilige coating en voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.

Het volledige Treston /  Sovella Concept ESD-veilig programma bestaat uit: 

ESD veilige concept werkplekken

ESD veilige assemblage werkplekken

ESD veilige accessoires zoals LCD houders, legborden, voetsteunen en bakjes

De frames van Sovella zijn gepoedercoat met ESD veilige verf, De Sovella frames voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.