Productief, veilig, flexibel en duurzaam. Treston / Sovella basic werktafel bezit de eigenschappen die nodig zijn om een assemblage werkplaats verantwoord in te richten. De Sovella basic werktafel is voor bedrijven waar budget een belangrijke factor speelt, maar wel verantwoord een werkplaats wil inrichten. De tafel voldoet wel aan de hoge kwaliteits en ergonomische eisen.

Door het modulaire perfo zuilen systeem geven de basic tafels dezelfde mogelijkheid als de Concept werktafel om deze te configureren naar wens van de gebruiker. Onze medewerkers informeren u graag over de diverse mogelijkheden en beschikbare accessoires. Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170.

Download onze werkplaatsinrichting of inpaktafel catalogus voor een overzicht van onze basic werktafels en accessoires.

Meest toegepast in:

 

ESD Veiligheid

Treston / Sovella basic werktafels en accessoires zijn standaard voorzien van ESD-veilige coating en voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.

Het volledige Treston /  Sovella Concept ESD veilig programma bestaat uit: 

ESD veilige inpaktafels

ESD veilige assemblage werkplekken

ESD veilige accessoires zoals LCD houders, legborden, voetsteunen en bakjes

De frames van Sovella zijn gepoedercoat met ESD veilige verf, De Sovella frames voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.